قطب جنوب به اینترنت متصل شد

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
منبع: سیناپرس
روز گذشته هفتمین قاره جهان که به نوعی دورافتاده ترین و صعب العبورترین منطقه جهان محسوب می شود به طور رسمی به شبکه جهانی اینترنت متصل شد. این موضوع با کمک اینترنت ماهواره ای استارلینک میسر شد.
قاره قطب جنوب فاقد ساکنان دائمی است و تنها پژوهشگران و تیم های اعزامی از کشورهای مختلف در آن سکونت دارند.
 
اکنون دانشمندان در قطب جنوب به اینترنت ماهواره ای استارلینک دسترسی داشته و این سرویس عملا در تمامی ۷ قاره در دسترس است.
 
بنیاد ملی علوم ایالات متحده طی توئیتی اعلام کرد: دانشمندان این بنیاد با پشتیبانی NSF در #قطب جنوب به شبکه جهانی متصل شده اند! استارلینک در حال آزمایش سرویس قطبی با یک پایانه کاربری جدید در ایستگاه مک ‌موردو (McMurdo) است. به گزارش سیناپرس، افزایش پهنای باند و اتصال برای پشتیبانی خدمات، اصلی ترین هدف از این پروژه محسوب می شود.
 
شرکت اسپیس ایکس نیز با یک توییت به بنیاد ملی علوم ایالات متحده این چنین پاسخ داد: استارلینک اکنون در هر هفت قاره در دسترس است! در چنین مکان دور افتاده ای مانند قطب جنوب، این قابلیت توسط شبکه لیزر فضایی استارلینک فعال می شود.
 
این یک نقطه عطف باورنکردنی نه تنها برای اسپیس ایکس و ایستگاه مک ‌موردو در قطب جنوب، بلکه برای کل بشریت است، زیرا توانایی ارائه اینترنت ماهواره ای به قطب جنوب نشانه دیگری است که این خدمات می تواند در هر نقطه از جهان ارائه شود.
 
ایستگاه مک ‌موردو  می ‌تواند تا هزار پرسنل را در خود جای دهد و پیش از این دانشمندان این منطقه از طریق کابلی ویژه به اینترنت کم سرعت ۱۷ مگابیت بر ثانیه دسترسی داشتند اما استارلینک خدمات اینترنتی به مراتب بهتری را برای کمک به تحقیقات علمی آن ها ارائه می‌ کند. 
 
با کمک این سرویس جدید، دانشمندان و محققان قطب جنوب امکان دسترسی به اینترنت با سرعت ۵۰ تا ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه را خواهند داشت.

پشتیبانی